OPLOSSINGEN – RETAILERS EN AGGREGATORS

Vul uw aanbod aan om uw klanten aan uw bedrijf te binden en uw marges te vergroten!

Optimaliseer uw attach rate met een relevant verzekeringsaanbod aangepast aan elk product en eenvoudig te begrijpen voor uw klanten.

Uw producten

Uw producten

Witte, bruine, grijze producten (huishoudtoestellen, televisies, pc's, spelconsoles, ...)
Meubilair en beddengoed
Kledij (kleren, schoenen, juwelen, horloges, accessoires, ...)
Smartphones, tablets
Doe-het-zelf- en tuinmateriaal
Sportuitrusting

Onze garanties

Storingen
Diefstal
Onopzettelijke breuk (braak, beschadiging, oxydatie, …)
Frauduleus gebruik
Verlies
Verkeerde afmeting of montagefout
Vlekken, brandplekken, scheuren

“We passen ons aan al uw producten aan en bieden u garantie-uitbreidingen en een diensten- en/of verzekeringsaanbod. En dankzij onze omnichannel-marketingaanpak en de 360°-benadering van de klantervaring bieden we u een veelvoud van gebruiksvriendelijke oplossingen aan op elk moment van de levenscyclus van uw klanten.”

Luc Le Moine
Managing Director SPB Benelux

Expertise

Lifestyle verzekeringen

 

Innoverende technologieën

 

Klantervaring

 

Wettelijke conformiteit

 

Omnichannel distributie

MVO

Waarom kiezen zij voor SPB?

"SPB, met wie we al vele jaren samenwerken, heeft ons een zeer goed ingeburgerd marketingplan aangeboden rond garantieverlengingen die zeer gemakkelijk te begrijpen zijn. We hebben benaderingen geïmplementeerd die zijn aangepast aan elke fase van het "klantmoment" die het mogelijk hebben gemaakt om de verkoop te ontwikkelen met behoud van het belang van de klant. We konden de presentatiepunten (aankoop, post-aankoop, ramp, retentie...) vermenigvuldigen dankzij triggermarketingcampagnes, rebound sales, upselling en cross-selling. Resultaat: de hechtingssnelheid is veel beter! SPB heeft ons altijd verzekeringsaanbiedingen kunnen aanbieden die niet alleen in lijn waren met onze producten, maar ook geïntegreerd in de inkoopprocessen van onze klanten. Dankzij een wendbaar projectteam en een geest van innovatie worden onze producten voortdurend verbeterd."

Testimonial van een retailer