EXPERTISE – MVO

MVO

Versterk uw MVO-benadering door verzekerde producten een tweede leven te geven dankzij onze geïntegreerde herstellings-, revisie- en recyclagediensten.

We integreren de uitdagingen van duurzame ontwikkeling in onze bedrijfsstrategie en ons aanbod Lifestyle-verzekeringen.

 
 
 

Consumenten elke dag beschermen en helpen

Consumenten dagelijks beschermen en helpen met innovatieve, relevante en eenvoudige diensten: dat is onze bestaansreden Onze MVO-strategie “SPB engageert zich” focust op zes duurzame ontwikkelingsdoelstellingenvan de Verenigde Naties:
– Verantwoorde consumptie en productie,
– Vrede, veiligheid en sterke publieke diensten,
– Waardig werk en economische groei,
– Duurzame steden en gemeenschappen,
– Goede gezondheid en welzijn,
– Leven op het land.

 

SPB creëert en beheert verzekeringsprogramma’s om producten te verzekeren tegen defecten, onopzettelijke breuk en diefstal. Deze programma’s omvatten de herstelling, revisie en recyclage van de verzekerde producten. Al meer dan 10 jaar werken we volgens de principes van de circulaire economie en steunen we op de expertise van ons dochterbedrijf Save om deze ambities waar te maken (vermindering van uitgestoten CO2 met 42 000 ton op jaarbasis). We kunnen ook dienstverleners aansturen die u zelf hebt geselecteerd.

Kiezen voor circulaire economie

 

Meer herstellen, minder weggooien

Save Benelux is een dochteronderneming van de groep SPB die zich uitsluitend toelegt op het herstellen, reviseren en recycleren van producten. Save Group positioneert zich als een belangrijke speler in de circulaire economie met een sterk engagement: “Meer herstellen, minder weggooien” en een signatuur “Beschermen, herstellen, recycleren”.